Jika Anda Ada RM4 Juta, Gitar Kurt Cobain Dari MTV Unplugged Boleh Dimiliki

Jika Anda Ada RM4 Juta, Gitar Kurt Cobain Dari MTV Unplugged Boleh Dimiliki

Diterbitkan pada Mei 16, 2020 oleh .

Ada yang mengatakan Nirvana Unplugged in New York  (NUNY) ialah konsert nirpalam (hahaha) terbaik pernah dihasilkan. Sebagai lelaki tua kami tidak bersetuju kerana ia mungkin lebih layak diberikan kepada Alice in Chains. Tetapi setuju atau tidak konsert akustik Cobain dan rakan-rakan ini adalah antara yang paling kerap ditonton ketika zaman kami masiuh muda remaja, seluar masih saiz 24 Levi’s 501 Silver Tab, rambut belum botak dan boroi is still a decade down the line.

Sekiranya anda mahu menunjukkan anda memang peminat tegar Nirvana, gitar akustik dari NUNY boleh anda miliki. Gitar 1959 Martin D-18E milik Cobain ini akan dilelong pada 19-20 Jun hadapan. Rumah lelong Julien percaya lelongan gitar ini mampu mencecah $1 juta.

Selain dimiliki oleh Kurt, ia adalah salah satu dari 300 sahaja yang pernah dihasilkan sekaligus menjadikannya bahan koleksi peminat muzik. Kami tidak akan mampu membelinya maka kami akan hanya mendengar Lake of Fire di Spotify sekarang kerana that is where bad folks go when they die.

SERIUS BISJUT